Poppen


Tuttelpopjes

Tuttelpopjes zijn kleine popjes zonder vulling. Door het losse lijfje zijn ze heerlijk om vast te grijpen en super fijn om tegen je wangetje aan te houden. Voor kleine kinderen zijn ze dus het perfecte vriendje/ vriendinnetje om mee te knuffelen.

Koespopjes

Koespopjes zijn kleine popjes (circa 18 cm) om lekker mee te kroelen, duimen en slapen. Ze hebben een buikje van 100% schapenwol, waardoor ze lekker warm worden als ze vastgehouden worden. Ze kijken de wereld rond met hun kleine getekende kraaloogjes en ze hebben allemaal verschillende soorten/ kleuren haartjes.

Knuffelpoppen

Knuffelpoppen zijn grotere zachte poppen (circa 20 cm), allen met een eigen naam en karakter. Ze hebben een vast pakje en bij sommige poppen bestaat dit uit een truitje en een broekje. Hun lijfje is gevuld met 100% schapenwol, waardoor ze heerlijk zacht, warm en knuffelbaar zijn. En dat komt goed uit, want knuffelen is wat ze het alle liefste doen! De knuffelpoppen van Lief Poppenkind zijn geïnspireerd op het patroon van Atelier Anne-merijntje.

Speelpoppen

Iedere speelpop heeft haar eigen naam en karakter. Ze vind het leuk om verschillende kleertjes aan te krijgen en heerlijk om lekker met haar poppenmama/ poppenpapa te knuffelen. Met haar lange haren kan eindeloos gevarieerd worden en ze is dol op gezelligheid. Speelpoppen zijn circa 40 cm lang.

Babypoppen

Babypoppen hebben het formaat van een echte baby (circa 50 cm), waardoor ze echte babykleertjes en luiers (maat 1) aan kunnen. Ze hebben een lijfje van 100% schapenwol, waardoor ze heerlijk zijn om te knuffelen en de lichaamswarmte van de poppenmama/ poppenpapa overnemen. Dat maakt de pop nog echter. Sara, de babypop op de foto's, heeft een genaaldvilt hoofd. Hierdoor zijn haar neus, ogen en lippen nog echter dan bij de meer traditionele poppen. Maar ook de babypop kan gemaakt worden met een meer traditioneel hoofdje.